scrisoare către 2017

scrisoare către 2017

E iarași decembrie luna cadourilor şi a mai trecut un an, un an plin. Un an plin de schimbări, un an plin de încercări, un an care mi-a făcut viaţa mai frumoasă cu bune și cu rele şi m-a adus mai aproape de ceea ce îmi doresc pentru mine.

Mi s-au întâmplat lucruri frumoase, dar și mai puțin frumoase. Am râs ( și vai cât am mai râs ),m-am îndrăgostit şi am plâns. Am pierdut nopții întregi stând de vorbă sau ieșind cu prietenii mei. Am trecut peste comenatarii răutăcioase, am ignorant( încă o fac ) sau am urmat sfaturi(mai mult sau mai puțin în felul meu aparte). Și acum la finalul anului, îmi dau seama cât de mult m-am schimbat( în bine desigur ). Am găsit răspunsurile unor întrebarii care nu-şi aveau rostul. Mă simt util. Mă bucur.

Mă bucură un an plin, mă bucur ca mi-ai găsit un om. Mă bucură că omu’ ăsta mă place şi ar face orice( I hope so ) să mă ştie aproape. Cât de aproape măi 2017, chit că este o distanță mare între noi, ne-am bucurat unul de altul câtuși de puțin. Mă bucur că mi-am găsit un sens. Că am înţeles mai multe decât aş fi putut spera.

M-ai enervat teribil în Mai cand te-ai “jucat” puțin mai mult cu viața mea și i-ai “fiert” pe toți din jurul meu la foc mic. M-ai enervat teribil dar mulțumesc în primul rând divinității și tutuor celor care au fost în preajma mea în acele momente.

Mulțumesc 2017!

Nopți pierdute, ieșiri în cluburi, vinuri seci şi camere de hotel. Era doar o camera. Fără dar. Te-am iubit teribil că m-ai adus în aste locuri. Nu plâng, ci zâmbesc!

 

Multumesc, 2017, pentru oportunități şi pentru răbdare. Că am pierdut nopți, ca m-am trezit târziu, ca am întârziat, că am minţit, că am fugit de responsabilităţi, se poate. E firesc când viaţa este într-o continuă schimbare, un fel de 360° reloaded. Ce an! Mi-ai jucat feste, 2017: m-ai pus la încercare, m-ai maturizat, şi ai aşteptat până acum să vezi ce fac cu armele primite. Nu te-am dezamăgit!

Dansez mai frenetic în club, am un stil de viață sănătos(cu mici excepți ahh, cine a inventat ciocolata ), sunt constant cu check-inu’, îl iubesc pe Suleyman (aka my cat), am mai multă răbdare cu oamenii de lângă mine, sunt mai atent! Mă exprim mai frumos,  iubesc mai mult şi mai puternic ca niciodată, trăiesc din plin – ahh, dar cum mai trăiesc!

Ty A. for inspiration.

2017, ai fost bestial!

So

2018 

let’s the games beginLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *