Delia Rus si parcursul muzical

Delia Rus si parcursul muzical

In ultimul timp am ascultat pe repeat piesa ” Iarta-ma ” a Deliei, de ce ? Nu am raspuns fix si zic asta, pentru ca raspunsul difera de fiecare data cand incerc sa il gasesc. Astfel am decis sa aflu mai multe despre Delia Rus prin acest interviu.

https://www.youtube.com/watch?v=nDUtYC_LZ4U

Inainte de a incepe interviul am rugat o pe Delia Rus sa isi faca o scurta descriere :

“Niciodata nu am stiut sa ma descriu pe mine, probabil pentru ca ma vad in mai multe feluri. Sunt o fire destul de introvertita si sensibila. Traiesc destul de mult in pace, in timp ce in mine este un haos.”

Cum decurge o zi normala din viata ta ?

Munca imi ocupa foarte mult timp si asta ma face destul de trista. Incerc sa trag de timpul ramas dintr-o zi pentru a face muzica, dar este destul de greu uneori. Acestea sunt cele doua planuri ce imi ocupa mie o zi.

De unde pasiunea pentru muzica ?

Am avut-o cumva de mica, dar s-a pierdut pe drum. Dar la 18 ani, mi-am dat seama ca tot ce nu pot spune, pot canta si tot ce conteaza pentru mine este asta. Mi-am dat seama cat ma implineste, cat ma ajuta. Majoritatea pieselor sunt scrise pentru a intelege eu ce simt, pentru a spune “in gura mare” cine sunt, pentru ca uneori imi este teama.

Ce anume te inspira ? Sau mai bine zis ce anume te-a motivat pentru a merge pe drumul acesta ?

Iubirea ma inspira si cumva eu traiesc in jurul acesteia. Dar ce m-a motivat pe mine este un om drag mie, dar nu voi spune mai multe.

Toti avem micile noasre „placeri nevinovate”, care sunt ale tale?

Unele nu pot fi spuse, stim cu totii asta. Dar ador sa ma ratacesc in ploaie si pierd destul de mult timp privind pe geam, pe tavan, petrec destul de mult timp in capul meu.  Ador sa merg cu masina, mai ales cu viteza, desi eu nu conduc, sa am muzica la maxim, eventual sa fie o vreme mai rece, chiar si o furtuna.

Photo credit : Kaulitz

Daca ti s-ar propune sa dublezi vocea unui personaj de desene animate, pe care l-ai alege?

Probabil ceva din Powerpuff Girls, a trecut ceva timp. :))

Ai extrem de multe proiecte, colaborari ca sa nu zic job… iti mai ramane timp liber ? Daca da, cum preferi sa il petreci ?

Nu imi ramane foarte mult timp liber si daca aleg sa imi las putin timp, mereu ma uit la seriale, asta daca nu stau cu cineva drag.

Colaborezi cu un stilst in privinta imaginii tale, sau te ocupi singura de asta?

Alexandru Cotofana aka Kaulitz se ocupa de imaginea mea, tine cont de cum sunt eu si pastreaza cat mai mult din asta chiar si in videoclipuri.

Cu cine ti-ai dori sa colaborezi in viitorul apropiat?

Nu as sti sa iti dau un nume, colaborarile vin pe moment pentru ca acela este omul de care ai nevoie pe acea piesa. Cum a fost in cazul lui Tranda.

https://www.youtube.com/watch?v=qXOPrVJZKb0
 


Photo credit : Diana Oprisan

Ce artisti te-au impresionat recent sau mai bine zis ce piese ti-au ajuns in vizor si iti plac ?

Cred ca de la Billie Eilish nu m-a mai impresionat cineva atat de tare, dar lumea este plina de muzica , as vrea sa pot sa o descopar pe toata.

In momentul de fata lucrezi la un proiect nou ?

Da, mereu. Doar ca uneori se finalizeaza, uneori nu. S-a intamplat sa ajunga sa nu imi mai placa ceva sau sa nu fiu pregatita de acel pas.

Follow Delia Rus below

Citeste si : ANDA CRĀPĀTUREANU STYLIST & FASHION EDITOR VIVA! MAGAZINE, LECȚII DE VIAȚĂ ȘI SFATURI DE STIL2 thoughts on “Delia Rus si parcursul muzical”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *