De ce m-am schimbat ?

De ce m-am schimbat ?

Intotdeauna mi-am impus niste reguli stricte in ceea ce priveste comportamentul, alimentatia si multe altele, reguli de la care  incerc sa nu ma abat “NICIODATA”. Insa lucrurile nu stau chiar asa.

Candva, si cand zic “candva” ma refer la 2 / 3 ani in the past  cuvantul “NICIODATA ” era litera de lege, sau cel putin asa credeam atunci.  Insa acum in urma unor evenimente si trairi personale mai mult sau mai putin fericite  am descoperit ca ” NICIODATA”  sa nu spui ” NICIODATA” pana nu incerci .

Tinand cont ca viata s-a amuzat de mine de cateva ori, culmea fix in acele momente cand sustineam cu subiect si predicat un anumit lucru, pana cand mi-a demonstrat ca nu e asa, punandu-ma in cateva situatii care m-au facut sa trec peste acel  “NICIOADATA” pe care-l aveam intiparit in minte.

Asa ca acum niciodata nu spun… niciodata. 

De cand ma stiu mi-am impus reguli sau standarde ca de exemplu sa fiu mai bun, foarte bun, cel mai bun in orice. De aceea mereu hiperanalizez toate variantele posibile si imposibile care ma pot duce la cea mai buna rezolvare.

Fapt pentru care acest lucru a dus la reguli peste reguli (pe care, da, le-am incalcat dupa ceva timp, din cauza frustarilor acumulate). 

Asa ca de ce sa nu las la o parte “NICIOADATA”  si sa incerc sa ma bucur de viata ? Acest lucru ar trebui sa il faci si TU!

A trebuit sa mi se intample “ceva” de care nu vorbesc prea des ca sa inteleg ca pentru a fi in echilibru nu totul este despre reguli, care sa te tina pe loc de cele mai multe ori. Este despre bunatate, iubire si acceptare.

Ce s-a schimbat? Multe, dar in primul rand mentalitatea si felul in care ma uit la mine.

Cei care ma cunosc stiu asta, nu de multe ori mi se zice ca sunt ” sucit la 390 de grade” so life’s go on.

Si da, am si cateva reguli pe care inca nu le incalc cum ar fi, si cea mai importanta :

Nu fac compromisuri!

Si da m-am schimbat, sunt intr-o continua schimbare si cunoastere de sine, un drum care il parcurg plin de optimism. 

Alteori nu, dar cel putin la final sunt happy. 

Credit photo : Diana Oprisan Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *