Cum a fost anul 2018 pentru mine?

Cum a fost anul 2018 pentru mine?

La fiecare sfarsit de an, cred ca fiecare isi rezerva ceva timp sa se gandeasca cum a fost anul care este pe final. 

Inainte de a va spune cum a fost acest an pentru mine, vreau sa va zic ca, desi nu totul a fost roz au fost lucruri bune sau mai putin bune care sau intamplat, fie din curiozitate sau doar ca sa ma amuz.

Probabil ca la inceput de an am auzit previziunile astrologice, dar sincer sa fiu nu mai tin minte nimic din ce am auzt, probabil si din cauza faptului ca, in mod sigur, nu mi-a placut ce am auzit.

Marturisesc ca nu imi amintesc ca anul trecut sa ma fi bucurat ca de anul acesta. 2018 un an de care ma bucur din plin, nu stiu fi avut un an atat de intens, plin de provocari si momente cumplit de grele pe toate planurile ca pana acum.

A fost intr-adevar un an al despartirilor pe toate planurile, un an tot cu probleme de sanatate, atat ale mele, cat si ale celor foarte apropiati, un an cu provocari incredibile in plan personal si profesional, un an in care am muncit de dimineata pana seara, fara vacante, un an in care momentele grele nu incetau sa apara,ci au venit unul dupa altul chiar cand ziceam ca lucrurile sau linistit un an in care de multe ori mi-am pierdut putera de a mai merge inainte. Insa mereu am gasit curajul de a merge mai departe.

Unii isi doresc sa creasca, altii stau pe loc sau evolueaza diferit, de multe ori surprinsi de cei din jurul nostru alegem sa mergem pe un alt drum, pe o alta directie.

Despartirile sunt cele mai grele, sunt un proces lung care necesita intelegere, acceptare si rabdare, dar care cel mai mult consuma timp pentru a fi digerate insa sa nu uitam si de energie si emotii…

Si da, este un proces foarte dureros! 


Nu e usor, dar la final este extrem de bine, si dupa un timp, te simti impacat cu tine si cu ce au insemnat acei oameni care au trecut prin viata ta la un moment dat, chiar daca ii vezi pe strada si ei nu te saluta, poti merge cu capul sus pentru ca esti impacat cu tine.

Partea buna dupa despartire ? hmm faptul ca cei care pleaca lasa spatiu pentru ceva nou, ceva care se potriveste cu cine esti in momentul respectiv.

In plan profesional nu pot sa ma laud cu mari realizari.

De ce ?

M-am lovit de ziduri, care mai de care mai inalte, iar fiecare lovitura m-a facut sa vad lucrurile cu totul si cu totul diferit.

E adevarat, acest an a fost extrem de intens, dar fara toate aceste experiente grele, nu as fi cine sunt azi. Ma simt complet epuizat de tot ce mi-a adus anul, dar fericit de toate lectiile pe care le-am invatat si care m-au facut sa fiu omul care sunt azi, mai inteleapt, mai calculat, mai pretentios sau intr-un cuvant am invatat sa ma iubesc pe mine si sa inteleg care imi sunt prioritatile.

Cred ca unul dintre lucrurile cele mai de pret care m-au ajutat sa trec peste au fost fara dar si poate oameni din jurul meu. Oameni fara de care nu as fi putut sa fac fata acestui an. Oameni carora vreau sa le multumesc din suflet pentru ca au fost acolo in orele tarzi, in momentele mele de neputinta. Vreau sa le multumesc tuturor celor care a-ti trecut prin viata mea anul acesta, de ce ? Pnetru ca altfel nu m-as fi descoperit si nu as fi omul care sunt azi.

Va multumesc.

LAURN.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *