Blogu lu’ Otrava despre blogging si social media

Blogu lu’ Otrava despre blogging si social media

Pentru început aș vrea să îmi zici cum decure o zi din viața ta înainte de a trece la întrebari. 😀

In functie de progamul din ziua respectiva. Sunt zile in care am intalniri dimineata si atunci ma trezesc mai devreme. O zi normala. Cafeaua de dimineata, intalniri, o ora la sala, un spectacol de teatru. Din astea.

 • Sunt puțini ce știu că în trecut ai lucrat pentru Trustul PRO. Cum a fost să părăsești un gigant media și să îți deschizi propriul blog ?

Am lucrat 11 ani oin Pro TV. A fost o scoala foarte buna pentru mine. Am avut parte de colegi foarte misto si de sefi foarte buni. PRO TV-ul este o scoala . Cea mai buna scoala. Niste ani foarte misto de care imi amintesc cu mare drag.

 •  De ce Otravă ( Blogu lu’ Otrava)  ? Și nu numele real ?

Am primit porecla asta si mi-a placut. Am zis ca este buna si am mers mai departe cu ea. Am facut cea mai buna alegere.

 

 • Ce fel de otravă ai fi ?

O otrava buna. O pastila care te face sa mergi la teatru, te motiveaza sa mergi la concerte, festivaluri. Partila care te motiveaza sa mergi cat mai mult in vacanta. Pastila care te face sa gandesti mai mult, sa iti pui intrebari, sa cauti raspunsuri.

 • În ce categorie îți încadrezi blogul ?

Un blog pe care nu ai cum sa nu gasesti ceva util, care care sa iti placa.Nu cred ca exista o categorie anume. Are cam de toate blogul asta.

 • Cum ți-ai descrie targetul? Cine te citeste?

Oameni misto, oameni care citesc mult, oameni care merg la teatru, oameni pentru care muzica conteaza extrem de mult, oameni pasionati de calatorii. Oameni cool.

 • Primești mesaje de la cititori, ce sfaturi îți cer oamenii ?

Ma intreaba unde sa mearga in concediu, imi cer sa le fac recomandari de filme, spectacole de teatru. Oamenii vor sa mearga la sigur. E foarte greu pentru ca treaba asta este foarte subiectiva.

 

 • Blogging-ul este un domeniu în plină expansiune în România, cum explici faptul că “peste noapte” apare câte un blogger / vlogger ?

Conteaza sa se mentina. De aparut pot sa apara multi. E ca in viata. Poti sa ajungi sus dar conteaza cum sa ramai acolo. Ala e cel mai importnat lucru.

 • Ce anume te inspiră ? Despre ce scrii cel mai des ?

O zi insorita, un spectacol de teatru misto, un film care m-a pus pe ganduri. Orice ti se intampla poate sa fie o sursa de inspiratie. Scriu despre ce imi place.

 • Articolele din secțiunea Travel sunt mereu o inspirație pentru cititori. Cum alegi o destinație de vacanță ?

Ma informez din diverse locuri despre o destinatie. Intreb oameni, citesc pe net tot felul de lucruri despre destinatia respectiva, citesc. Apoi ma decid daca merg sau nu.

 

 • Ai avut in viață dezamagiri din dragoste?

Întreb deoarece o bună parte din articole sunt despre relatii.

Ca orice om am trecut prin multe. Am avut dezamagiri in mai mult domenii. Nu numai asta. Dar mereu am vazut partea plina a paharului. Aia conteaza cel mai mult. Sa gasesti ceva bun in orice. Toate sunt experiente. Mai
bune sau mai rele. Important este sa invatam din toate.

 • Te consideri un influencer ?

Nu. Ma consider un om care impartaseste alaturi de oamenii din jurul lui o parte dintre propriile experiente.

Iar în încheiere ce sfaturi le oferi celor care vor sa “cocheteze” cu blogging-ul ?

Oricine are ceva de spus poate sa isi faca un blog. Un loc al lui unde sa impartaseasca cu cei din jur propriile experiente. Sfaturile sunt simple. Sa munceasca, sa se tina de treaba, sa fie constanti si sa faca cu mare
placere treaba asta. Daca toate cele de mai sus sunt indeplinite nu are cum sa nu iasa bani.

Follow Blogu lu’ Otrava :

 

 

 

Citeste si : CONSTANTIN PAPAKONSTANTINOU- GLOBAL DIGITAL TALENT & CONTENT DIRECTOR AT L’OREAL PARIS1 thought on “Blogu lu’ Otrava despre blogging si social media”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *